maandag 10 juni 2013

Tip van de dag || Gemakkelijk oogmake-up verwijderen wanneer je geen oogreiniger bij je hebt.

Hoi. Vandaag heb ik voor jullie iets nieuws bedacht. Een nieuw artikeltje. Het heet tip van de dag. Ik geeft je in dit artikeltje een snelle, makkelijke, handige tip die misschien wel eens van pas zou kunnen komen! Je kunt misschien wel begrijpen dat we niet elke dag tijd hebben om aan deze blog te werken, terwijl we er wel erg ons best voor doen. Er komt dus niet elke dag een tip van de dag. Je kunt hem wel 1x in de maand verwachten, maar wees niet teleurgesteld als er soms iets meer dan een maand geen tip van de dag is gekomen. Zoals jullie misschien ook hebben gelezen bij over ons, zijn wij gewoon tienermeiden. We doen dit voor onze lol en hebben ook nog school, andere hobby's en privedingen. Dat gaat dus soms even voor. Je hebt misschien kunnen merken dat het de laatste week iets rustiger is geweest, klopt. Einde van het schooljaar, en dus veel toetsen. We zijn dus heel erg druk. Wees niet teleurgesteld, alleen deze week hebben we nog een hele drukke week, daarna zal er weer meer tijd komen voor de blog!

Nu de tip van de dag. Ben je soms ook eens je oogmake-up remover vergeten? Natuurlijk kun je je make-up er met water vanaf halen, maar water, vooral met waterproof gaat er niet gemakkelijk af. Ik heb een tip voor jullie. Ik heb altijd vaseline bij me, het is gewoon een heel handig product, je kunt er veel mee. Dus ook dit!

Maak je ogen eerst een beetje nat met warm water. Daarna neem je een lekker grote klodder uit je vaselinepotje. Smeer dit op je ogen met ronddraaiende bewegingen. Je ziet er nu uit als een pandabeer, maar ach, niemand ziet je! Dit haal je weer weg met een washandje met warm water. En tadaaaa!!! Weg is je oogmake-up! Het is niet erg als er wat vaseline aan je wimpers blijft plakken, je wimpers worden er sterkt van. Maar, doe dit niet elke dag. Oogmake-upremover is echt het beste middel. Maar ben je die vergeten en heb je vaseline bij je, is dit een hele goede tip.

Hopelijk heb je hier wat aan! En vergeet niet, vanaf volgende week weer meer nieuwe artikeltjes!
xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat iets leuks achter, het is snel gedaan :)