maandag 9 september 2013

Review || Modiface app


Hoi, vandaag iets anders. Een review over een app. Gelukkig wel een app dat met beauty te maken heeft. Ik vind Modiface een heel leuke app. Aan het beginscherm kun je een model kiezen. Heb je die gekozen, dan kun je haar foundation, blush, highliter, bronzer, eyeliner, oogschaduw enzovoorts aanbrengen. Verveel je je, dan vind ik dit altijd een leuke oplossing. Ook vind ik het erg leuk, dat, alles wat je op een model aanbrengt, echte producten zijn. Als je bijvoorbeeld op een foundationkleur klikt, verschijnt er een balkje met de naam van de foundation en van welk merk het is. Dat is bij alle producten zo! Zelfs je nagels kun je opmaken.

Maar twijfel je al heel lang of je een pony wilt laten knippen of een bob, of misschien wil je wel eens een keer rode lippenstift op maar weet je niet of het je staat, en wil je het niet uiproberen in real life, dan kun je met deze app een foto uploaden in de app. Dan kun je jezelf opmaken en een ander kapsel geven zonder dat je een enorme misser hebt gemaakt en dat iedereen het heeft gezien, dit kun je gewoon weer wissen. Je kan een foto van jezelf uploaden via facebook of via je eigen fotoalbum op je iPad.


Heb je een leuk kapsel maar wil je hem liever rood dan blond, voller, stijler? Geen probleem, ook dat kan je doen met deze handige knopjes. Met het borsteltje kun je bijvoorbeeld het haar uit de ogen bostelen.


Ook heeft Modiface een online make-up adviseur. Helaas doet hij/zij het niet zo goed. Hij/zij geeft van die standaard antwoorden en vooral geen handige tips.

Hij laat zelfs de productnamen zien, het zijn namelijk echte producten die je op je model smeert.













 Oogschaduw kun je ook op doen.


 
 




 
Hopelijk vonden jullie dit een leuke review en hebben jullie er iets aan gehad. Tot de volgende keer, geniet van je week! Liefs, x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat iets leuks achter, het is snel gedaan :)