maandag 2 september 2013

Fashion || Wat voor figuur heb jij + tips om je te kleden

Hoi! Ik heb een lastig figuur, een appelfiguur. Ik ben dan ook best geinteresseerd wat mij goed staat. Ik denk dat jullie ook best geinteresseerd zijn in wat jullie goed staat en willen jullie vast weten wat volr figuur je hebt. Hopelijk heb je hier wat aan!

Bron: bysanty.nl

Appelfiguur:
Kenmerken: Brede schouders, een wat dikkere buik, slanke benen, smalle heupen.
Kedingtips: Je lichaam is niet in verhouding. Zo kun je bijvoorbeeld het volume naar je benen brengen. Draag een wijde broek. Ook kun je natuurlijk je mooie slanke benen laten zien. Draag een skinnybroek. Ook kun je er voor kiezen om een printbroek aan te doen. Dan vallen je benen meer op dan bijvoorbeeld je buik. Trek geen strakke shirts aan, maat losvallende. Blouses zijn heel geschikt. Ook kun je een shirt of blouse met een v-hals aantrekken, dat maakt je slanker en langer!

Peerfiguur:
Kenmerken: Bredere heupen dan je schouders, Slanke schouders, Bovenbenen, billen, dijen zijn wat voller.
Kedingtips: Je hebt een mooi slank bovenlijf, dus laat die zien. Strakke tops laten het goed uitkomen. Je slanke schouders zijn ook een mooi pluspunt. Gebruik versieringen op de schouder. Of schoudervulling om je lichaam meer vorm te geven. Je benen wil je liever niet benadrukken. Trek us geen skinnyjeans aan, en geen broeken die je benen laten opvallen (prints). Verdoezel het met bijvoorbeeld donkere kleuren.

Zandloperfiguur:
Kenmerken: smalle taille, Gelijke heupen en schouders, gewicht verdeeld over hele lijf.
Kledingtips: Zandlopersfiguren kunnen veel hebben. De kunst is om het goed te benadrukken. Bijvoorbeeld met een tailleriempje. Zo kun je goed laten zien dat je een zandloperfiguur hebt. Strakke tops kun je ook goed hebben. Eigenlijk staat alles je goed!

Rechtfiguur:
Kenmerken: geen taille, smalle heupen en schouders.
Kledingtips: Je wilt meer taille zien. Zo kun je bijvoorbeeld weer het tailleriempje gebruiken om bij een losvallende jurk te dragen. Of, beter jurken of tops die aan de bovenkant strak zijn, en wijd uitlopen. Tops met prints staan je goed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat iets leuks achter, het is snel gedaan :)