dinsdag 17 december 2013

Kerst met rode lippen #look

Hoi, vandaag een extra artikel, helemaal in de style van kerst. Vandaag laten we je een kerstlook zien! Deze kerstlook is vooral voor mensen die normaal gesproken ook al wat zwaardere make-up dragen of voor de mensen die iets heftiger willen tijden de feestdagen! Kijk mee!


Dit is wat we gaan maken, een look met zwart en goud!

Wat heb ik er allemaal voor gebruikt?





  •  MUA palletje + kwastje
  • Essence Get Big Lashes Volume Boost mascara waterproof
  • 2 kwastjes (geen merk, gewoon uit een make-up doos die ik ook eens van Sinterklaas heb gekregen)
  • Lippenstift 080 Catrice

Hoe moet je het maken?
Stap 1: Breng een gouden kleurtje aan over het hele bewegend ooglid. Ik heb devotion van het MUA palletje gebruikt.


Stap 2: Breng met de zwarte kleur van (corrupt) van het MUA palletje een lijntje boven en onder je oog aan, en in je arcadeboog. Ook breng je het aan, aan het einde van je ooghoeken en je maakt een soortje v-tje.



Stap 3: Je brengt onder je wenkbrauw eerst de matte lichte kleur aan (naked), daarna op het hoogste punt onder je wenkbrauw, dus waar je wenkbrauw ongeveer de bocht maakt, de glitterende lichte kleur (shy) aan.

Stap 4: Breng mascara aan! Een lekkere dikke laag, ook onder je wimpers!



Stap 5: Breng rode lipstick aan, als je dat durft. Anders kun je natuurlijk ook altijd een nude lipgloss/lipstick aanbrengen. Maar voor deze look vind ik rode lippen het echt wel afmaken!




En dan is dit je uiteindelijke look! Het is een best makkelijke look, die iedereen kan maken. Maar je ziet er wel uit alsof je uren aan je make-up hebt gezeten. Heb veel plezier ermee!!



Liefs, x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat iets leuks achter, het is snel gedaan :)