woensdag 10 april 2013

Geshopt || Kruidvat!

Hoi lieve lezeressen! Vandaag hebben mijn vriendin lekker geshopt! Niet veel, maar wel erg leuke producten en we willen ze graag met jullie delen! Natuurlijk komen van deze producten reviews op de site!


Dan nu over naar close-ups!


Ik heb deze Lipstick gekocht. Al een tijdje had ik mijn eerste lipstick gekocht, en omdat ik het gewoon even wilde om uit te proberen of het lekker zat, etc. kocht ik als eerste de Lipglow (waar binnenkort een review van online zal komen) officiële lipstick gekocht! Het is de kleur 200 Get The Nudes Paper. Hij past perfect bij de kleur van mijn lippen, precies waar ik voor wilde gaan want ik wil hem wel naar school dragen, en dan moet hij niet té opvallend zijn. Hij geeft gewoon wat extra shimmer aan mijn lippies, en ben er nu al helemaal enthousiast over. Dit schatje was 3,99 bij kruidvat en kan je gewoon in het vaste assortiment vinden.




Ik heb deze mooie blush gekocht van Catrice. Jullie hebben al mijn review kunnen zien van een andere blush van Catrice. Deze blush zag ik voorbij vliegen op het internet en het leek me een super mooie blush. In de winkel heb ik hem meteen gekocht en de fijne glittertjes die er in zitten vind ik super mooi! Een goede aankoop denk/hoop ik!


 Deze hebben we allebei gekocht. Volgens mij heb ik nog een hele oude poederkwast van de plaatselijke schoonheidspecialist hier in onze woonplaats. Mijn vriendin heeft er nog helemaal geen een, en kocht de blush die je hier onder ziet. Dan heb je natuurlijk wel een blushkwast nodig om het aan te brengen. Ik ben hier heel blij. Eindelijk een mooie blushkwast van Essence en niet zo'n versleten en.... Lekker zacht hebben we al gevoeld. 

Dan, kocht ik... *tromgeroffel* wat zal het zijn? Jawel! Mijn allereerste... BLUSH! En wou, wat is dit een mooi kleurtje! Na het maken van de foto's kon ik er niet van af blijven en heb babydoll al op mijn wangen gepoederd met mijn nieuwe kwast. Hij past mooi bij mijn huidskleur, hij valt niet te veel op, net waar ik voor wilde gaan. Misschien kan ik nog eens een andere keer en ander kleurtje want WAUW. Ik had al veel gelezen over de blushes van essence, en ik dacht, nu koop ik er ook eentje want die wilde ik eigenlijk al een langere tijd, maar nu is het dan eindelijk echt mijn eigendom, haha!


Ik heb op het moment hele droge lippen, en wilde deze eens proberen. Ik vond het er leuk uitzien en deze rook ook lekker. De andere lipbalmpjes van Essence vond ik echt mierzoet! Niet lekker, maar deze heeft een lekker subtiel geurtje. Jullie kunnen binnenkort lezen welke lipbalm op dit mijn favoriet is, maar misschien wordt deze het binnenkort wel, wie weet!

Bedankt voor het lezen van onze shoplog, en zulke artikeltjes komen zeker vaker online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat iets leuks achter, het is snel gedaan :)